Pazartesi, Kasım 29, 2021

Vakko L’Atelier ile Yeni Yıl Işıltısına Tatlı Bir Dokunuş

Dünya mutfağının imza tariflerini yeniden yorumlayan Vakko L’Atelier, yeni yılda lezzet dolu bir serüvenin kapılarını aralıyor. Vakko şıklığını yansıtan zarif sunumların benzersiz tatlarla bir araya geldiği lezzetleri  tüm Vakko L’Atelier ve www.vakkolatelier’de.

Fransız pastacılık sanatını ve dünya mutfağını Vakko şıklığı ile buluşturan Vakko L’Atelier, yeni yıl heyecanına lezzet katmaya devam ediyor. Damaklarda iz bırakan tatlı çeşitleriyle yeni yılda yeni mutluluklara eşlik ediyor. 

Meyve parçacıklı şans keki olarak geçmişten günümüze uzanan klasik lezzet ‘Panettone’ Vakko L’Atelierşeflerinin imzasıyla yeniden yorumlanıyor.  Çikolata severlere rüya gibi bir lezzet sunan La Buche A Deux Chocolats şık tasarımıyla da yeni yıl sofralarının yıldızı olmaya aday. Fransız pastacılığının zarafetini yansıtan La Buche Cheesecake A La Mangue, egzotik mangolu tadıyla yeni yılın büyülü atmosferini damaklara taşıyor. Eşsiz Vakko Çikolatası’nı nefis krokan parçaları ve yoğun karamel aroması ile bir araya getiren Chocolat Croquant Caramel farklı bir lezzet olarak öne çıkıyor. 

Vakko L’Atelier’nin imza lezzetlerinden biri olan 'Millefeuille' yeni yılın büyüsünü 'La Buche Millefeuille' ile yansıtıyor. Sezonun geleneksel tatları kestane ve armutlar ile hazırlanan ‘La Buche Aux Marrons Et Poires’ tutkulu bir lezzet sunuyor. Tarçın, zencefil, bal ve portakal kabuğunun buluşmasından ortaya ‘Pain D’Epices’ yeni yıl lezzetlerinin ikonik tatları arasında yer alıyor. Özel pastacı kreması ve çilekli içeriğiyle 'La Buche Citron Vert Fraise' ise tatlı bir başlangıç yapmak isteyenlere hitap ediyor. 

Yeni yıl denilince akla gelen Gingerbread kurabiyeler, sofraların sıcaklığına çeşitlilik katıyor. Artizan Vakko çikolatası ile süslenmiş bu kurabiyeyi sevdikleriniz ile paylaşabilir veya çam ağacınızda dekor olarak kullanabilirsiniz. Gingerbread kurabiyelerin yanı sıra altı farklı seçenek sunan 'Cookie Delight Mix' tatlarını özel şık kırmızı kutusuyla hediye edebilirsiniz.  Gökkuşağıdan ilham alan renkleriyle 'Macaron'lar küçük mutlukları keşfetmeye davet ediyor. Göz alıcı kırmızı kutusuyla Vakko şıklığını yansıtan 4’lü, 8'li ve 16’lı alternatifleriyle hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

 Yeni yılın mutluluklarınıza tatlı bir ortak olan Vakko L’Atelier’nin tüm lezzetleri 

www.vakkolatelier.com veya 0546 400 40 40 numaralı hattan sipariş verebiliyor.

Hiç yorum yok: