Salı, Nisan 19, 2016

Siemens’ten mutfaktaki güçlü yardımcınız



Siemens Ev Aletleri’nin çırpma, yoğurma, doğrama, püre yapma, rendeleme, karıştırma ve kesme dahil 40’tan fazla fonksiyonu birden sunduğu MK82020 mutfak robotu, 1000 watt’lık gücüyle mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. Üstelik MK82020 mutfak robotu bu aya özel 1 ay iade garantili.






Geleceğin teknolojisini evinize taşıyan Siemens Ev Aletleri, 40’tan fazla özelliğiyle sıra dışı yemekler hazırlamanızı sağlayan MK82020 mutfak robotu ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Özel üretim bıçağı sayesinde her seferinde kusursuz doğrama sağlayan MK82020, 1000 watt’lık gücü sayesinde de en sert yiyecekleri bile bir çırpıda rendeliyor, eziyor, doğruyor ve karıştırıyor.

Becerikli yardımcılar
3,9 litrelik geniş haznesiyle kullanım kolaylığı sunan MK82020 mutfak robotu, her türlü tarifin kolayca üstesinden gelmenizi sağlayacak birbirinden becerikli aksesuarları ile de fark yaratıyor. Doğrama, karıştırma ve çırpma işlemleri için 1,5 litre kapasiteli polikarbon mikser kabına sahip olan MK82020, hamur yoğurma aparatı ile de birbirinden lezzetli pasta ve börekleri zahmetsizce hazırlamanızı sağlıyor.

Çift taraflı dilimleme ve rendeleme diski ile meyve ve sebzeleri istediğiniz kalınlıkta doğrayabileceğiniz MK82020’nin paslanmaz çelikten diskleri yıllara meydan okuyor. Kolayca takıp çıkarılabilen narenciye aparatı ile taptaze içecekler hazırlayabileceğiniz MK82020 mutfak robotu, bembeyaz tasarımıyla da mutfağınıza şıklık katıyor.

Emniyet kilitli kapak tasarımı sayesinde karıştırma kabı ve mikser için ekstra güvenlik sağlanırken, kaymayı engelleyen lastik ayaklar ise mutfak robotunuzun sarsıntısız bir şekilde çalışmasına yardımcı oluyor.

587 TL’ye sahip olabileceğiniz MK82020 mutfak robotunda, Nisan ayına özel 1 ay iade garantisi de bulunuyor

Hiç yorum yok: