Friday, September 11, 2015

Şimdi lüfer, levrek ve palamut zamanı!


Misina Balık, Eylül ayını "Balık Şenliği"ile kutluyor...

Ege Denizi'nin kokusunu ve en taze lezzetlerini tabağında hissetmek ve tatmak isteyenle
Yaz boyunca süren av yasağının bitmesinin ardından, en taze balıklar Fenerbahçe Dalyan'daki Misina Balık'ta sofraları süslemeye vemisafirleri damak tadını kışkırtan lezzetlerle buluşturmaya başladı. Misina Balık, “Balık Şenliği” ilan ettiği Eylül ayında; lüfer, levrek ve palamutla konuklarının kalbini fethediyor.  Özenle seçilen, sonbahar-kış aylarının en popüler, en muhteşem balıkları; ızgara lüfer, tuzda levrek ve Girit usulü palamut güveç olarak sadece Misina Balık'a özel lezzet ve pişirme usülleriyle konuklara eşsiz bir balık deneyimi yaşatıyor. Ege'den günlük getirilen otlar, Girit-Rum-Ege mutfağının birbirinden lezzetli soğuk ve sıcak mezeleri ile deniz ürünleri de, benzersiz lezzetleriyle balık şenliğine eşlik ediyor.  

Özenle seçilen mevsim balıkları, sadece Misana'da bulunabilen kışkırtıcı lezzetleriyle konuklara gerçek bir şenlik vaad ediyor.
Misina Balık'ta lezzet şenliği; Ekim ayında beyaz soslu mercan buğulama,barbunya tava ve eşkina yahni; Kasım ayında torik lakerda ve pisi balığı şiş; Aralık ayında kiremitte uskumru ve hamsi tava ile sürecek. (0216) 550 0258
Eşsiz bir lezzet hikâyesi için #misinabalik #balikbizimisimiz

No comments: