Cuma, Ağustos 21, 2015


Bocused’Or,kendine güvenen şefleri 27 Kasım 2015’de İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türkiye Milli Seçmelerine davet ediyor!



İzleyici kitlesi ve yarattığı heyecanla‘’Mutfak Olimpiyatları’’ olarak da bilinen, dünyanın en önemligastronomi yarışması Bocused’Or’un Türkiye Milli Seçmeleri için başvurular başladı! 

Sirha İstanbul kapsamında gerçekleşecek olan ve 22 yaşını doldurmuş tüm profesyonel şeflerin katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 13 Eylül 2015.
Bocused’Or Milli Organizasyon Komitesi tarafından seçilen 4 adayın, belirlenen temalar altında gün boyu kıyasıya yarışarak hünerlerini sergileyeceği Bocused’Or Türkiye Milli Seçmeleri, 27 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Uluslararası alanda gastronomideki son trendleritakip eden, profesyonelşefler arasında network kurarak, fikir ve deneyimlerin paylaşılmasını amaçlayan Bocused’Or’un Türkiye Milli Seçmeleri’ne ünlü şef Rudolf Van Nunen başkanlık edecek.
Bocused’Or Türkiye Milli Seçmeleri’ndekazanan,ulusal ve uluslararasışeflerden oluşan jürinin yapacağı puanlamaya göre belirlenecek.Yapılan puanlama sonucu birinci olan şef, Mayıs 2016’daSirha Budapeşte kapsamındadüzenlenecek olan Bocused’OrAvrupa Final Etabı’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak.
Katılım koşulları ve başvuru formu için Sirha İstanbul’un web sitesini ziyaret edebilir ya da aşağıdaki adrese mail atabilirsiniz.

**Türkiye’de ilk defa Mart 2013’teSirha İstanbul kapsamındagerçekleşenBocuse d’Or'un kazananıünlüşefGürcanGülmez ve ekibiolmuştu. GürcanGülmez ve ekibi, Mayıs 2014’te Stockholm'degerçekleşenAvrupaSeçmeleri’nde Bocuse d’Or’unruhunuyaşayarakTürkiye'yitemsiletti.

Sirha İstanbul 2015, restoran, otel işletmeleri ve yiyecek-içecek sektörünü tek bir alanda buluşturuyor.Hızla artan katılımcı sayısı, profesyonel ziyaretçi kitlesi ve sektörde trendleri belirleyen etkinlikleriyle, 26 -28 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde 3. kez sektörü bir araya getirecek.

Hiç yorum yok: